Mer info om SM i QUIZ

 Nu Kan Du Vinna det allra första SM i QuiZ. 

Starta videon… Då spelas det upp 30 sekunder från Lennart Hylands Den gliiiider in i mål. Jaa, nog känner Du  igen det där referatet  ??  Vem gjorde detta historiska mål som Lennart Hyland refererade så effektfullt om?

Vet Du det ?   Då tror Vi att Du är en av alla deltagare i den kommande SM i Quiz.

Eller kanske Du vet vem som Ingemar ””Ingo”” Johansson boxades mot när Ingo blev världsmästare i Boxning? Jaa vet Du det då är du ännu närmare finalplats i världens första SM I QUIZ. Men SM i QUIZ är ju inte enbart en Quiz inom Idrott.  Man kan vinna även om man är duktig inom Musik – Kända Personligheter och årtal.

Abba och Waterloo känner Du naturligtvis till  , och sångaren i Queen hette ju  Eddie Mercury eller hur??  

Du ser  Du har svaren på frågorna inombords. Nu gäller det bara att anmäla Dig till Quiz SM för att ta nytta av Dina kunskaper och börja vinna fina priser. Du måste kvalificera Dig för att bli med i QUIZ-SM.

Anmäl Dig till Sveriges Största Quiz  som startar i februari månad och där Du kan vinna helt fantastiska priser på Din kunskap.

Du har 12 veckor på Dig, att klara av att nå 8 godkända omgångar.  Med 8 rätt svarade omgångar är Du klar för finalspelet.

Varje kvalomgång kostar Dig 30 kr att medverka i. Klarar Du av att få 5 rätta svar redan under de första 5 omgångarna är Du redan klar för finalspelet.  Behöver Du en eller två extra omgångar att dltaga i för att nå antalet  5 omgångar rätt så kostar det Dig 30 kr per omgång som Du då väljer att medverka i.  Men å andra sidan, det är ju då det blir mer och mer spännande och Du tävlar med andra om de riktigt stora priserna.

Finalpasset kostar Dig inte ett enda öre, Det är gratis för alla som kvalificerat sig.

Som tävlande får man kvalificera sig ytterligare 10 ggr , men man får bara möjligheten att vara med i finalspelet i QUIZ.SM  4 ggr. per sässong. Man lottas då in i 4 för Dig unika Quiz.SM grupper.

Varje Quiz..SM omgång består av  12 tävlingsfrågor.  4 sport   4  musik  2 kända personligheter  2 Årtal.För att man skall anses att ha klarat av just den gången, skall man ha 8 rätta svar av de 12 frågorna. Då har man klarat av 1 quiz omgång av 12 omgångar/veckor.

Man måste klara av att ha rätt svar i 8 av de tolv deltävlingarna för att gå till Finalspelet. Alla som deltar i finalomgångarna, deltar GRATIS,  I finalomgångarna svarar man med email till Sverigerunt@live.se

Varje vecka lottar vi ut vinster på samtliga tävlande i kvalificeringsomgången. Då kan Du vinna  Teaterbilljetter, restaurangbesök för 2 personer, kläder, Livsmedel, Resor. Ev skatt på vinsterna betalas av vinnaren. Vill Du vara med, vill Du ta chansen att vinna i nystartade SM I QUIZ ? Anmäl Dig Direkt. Finns ingen anledning att vänta., eller hur.

Och känner Du att Du vill göra detta tillsammans med Dina klubbkompisar från Fotbollslaget eller Handbollslaget, så kan Du anmäla Ditt lag iSM i QUIZ för föreningar och organisationer.  Där blir det lite annorlunda vinsterf i form av Föreningens dag , dit vi kommer ut med bl.a  en Trollkarl som underhåller besökande på Er föreningsdag. Samt att vi tar dit några artister som spelar och sjynger för Era medlemmar.

Att vara med i Föreningarnas eget Quiz SM kostar 500 kr per förening.

Och avslutningsvis, när Din förenings medlemmar är med och tävlar i QUIZ–SM  avgår 7 kr till den egna föreningen.

Så sprid informationen vidare till släkt vänner, arbetskompisar, klubbmedlemmar  så får Ni alla en hemtrevlig period med spänning , underhållning och glada skratt.

Det kostar Dig 20 kr att boka upp Dig till detta kommand Quiz, Via vårt SWISH nr 123-030 30 57

Sprid denna information om detta nya Quiz och bjud in Dina arbetskamrater, släkt och vänner, föreningskompisar och ha en spännande och trevlig aktivitet under vintern och våren 2022. När Du bokat in Dig får Du ett litet minne, ett Diplom som säger,, Jag har bokat mig till att deltaga i det kommande nya Quizet, Vill Du vara med i mitt kommande quiz-lag, eller vill Du tävla mot mig som privatperson. Och så kan de skicka över informationen till sina vänner via email.

 När Du bokat in Dig får Du ett litet minne, ett Diplom som säger,, Jag har bokat mig till att deltaga i det kommande nya Quizet, Vill Du vara med i mitt kommande quiz-lag, eller vill Du tävla mot mig som privatperson. Och så kan de skicka över informationen till sina vänner via email.